Sağlık

Sigara ve alkolü 2 seansta bırakmak mümkün mü?

Ahmet GÜNAY / Sergen DURAK / Esmanur GÜLBAHAR / HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) –Türkiye’de son bilgilere göre ortalama oran yüzde 23,8 olup erkeklerde bu oran yüzde 37,3, kadınlarda ise yüzde 10,7’dir. sigara bağımlısıTürkiye bu oranla dünyada en çok sigara içilen ülkeler arasında onuncu sırada yer alıyor.

Sigara konusunda kamu spotları, bilgilendirme seminerleri ve bilinçlendirme faaliyetleri ile sigarayı bırakmak isteyen kullanıcılar, bağımlılıklarını kendi başlarına yenemedikleri takdirde uzmanlara ve çeşitli hizmetlere başvurabilmektedir. tedavi Yöntemler kullanıyorlar. Bu sistemlerden biri de son zamanlarda adından sıkça söz ettiren sistemdir. Mora Terapisi önümüze çıkıyor. Peki Mora Terapi nedir? Mora Terapi nasıl uygulanır?

Mora Terapisti Beyzanur Şen, Everyone Hear grubuna Mora terapisini anlattı ve terapi sonrasında sanki hiç sigara içmemiş gibi olabileceğinizi söyledi.

MORA TERAPİ NEDİR?

Mora terapi kişinin vücudunda istenmeyen etkileri etkilemez. maddeFrekansların nötrleştirilmesi ilkesine dayandığını belirten Terapist Şen, bu işlemin elektromanyetik dalgalarla gerçekleştirilen bir frekans işlemi olduğunu belirtti.

MORA TERAPİSİ NASIL UYGULANIR?

merkezinde sigarayı bırakmak, alkolü bırakmak, gerginlik, rahatlama ; Ayrıca küçük ağrı terapileri, baş ağrısı, eklem ağrıları gibi rahatlama seansları da sunduklarını belirten Şen, öncelikli çalışma alanlarının sigara ve alkolün bırakılması olduğunu kaydetti.

En sık yaptıkları ve sonuç aldıkları seanslardan birinin de sigara bırakma seansı olduğunu belirten Terapist Şen, “İnsanlar buraya randevu alarak geliyorlar. “Buraya geldiklerinde içtikleri sigaranın tütün, kül ve izmarit örneklerini cihaza koyuyorlar ve aynı zamanda kişiyi 5 farklı etkileşim noktasından cihaza bağlayarak 75 saat boyunca vücuttaki nikotin frekanslarını nötralize ediyorlar. dakikalar boyunca vücutta yayılan elektromanyetik frekansları bu madde sayesinde nötralize ediyor.” söz konusu.

İŞLEM SONRASINDA ASLA SİGARA İÇMEDİĞİNİZDEN EMİN OLUN

Mora Terapi Uzmanı Şen, işlem sonrasında kişilerin bağımlı olduğu unsura karşı isteksiz olmaya başladığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Cihazın içine hangi maddeyi koyarsak koyalım (sigara, alkol gibi bağımlılık yapıcı maddeler), o maddeye karşı isteksizlik başlıyor. Bu duyguyla karşılaştırıldığında cihaz o maddeyi hiç içmemiş gibi bir his uyandırıyor. En büyük avantajı vücudunuza hiçbir yan etkisinin olmaması, herhangi bir ağrı, sızı yaratmamasıdır.”

haber-mut.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu